Ravintola Periscope
  • Link to Instagram
  • Link to Facebook
  • ETUSIVU
  • TILAT
    • RAVINTOLA
    • LOUNGE BAARI
    • KABINETTI
    • KATTOTERASSI
    • SAUNAT & JACUZZIT
  • MENU
    • À LA CARTE
    • LOUNAS
    • TERASSI
  • KOKOUKSET JA JUHLAT
    • KOKOUS- JA JUHLATILAT
    • SYNTYMÄPÄIVÄT
    • PIKKUJOULUT
    • HÄÄT
  • TAPAHTUMAT
  • LAHJAKORTIT
  • YHTEYSTIEDOT
  • VARAUKSET
  • Menu Menu

A LA CARTE

Maailman makuja alusta asti itse valmistettuna alkupaloista maistelumenuihin. Löydä suosikkisi a la carte listaltamme!

Tarjoilemme a la carte menun annoksia arkisin klo 14 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän ajan.

Terassilla tarjoilemme kesäaikana terassimenun annoksia arkisin klo 14 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän ajan.

SNACKS

  • FOCACCIA

    Talon rosmariinifocacciaa ja ruskistettua voita

    5,-

    OLIVES

    Rosmariinilla, valkosipulilla ja savupaprikalla maustettuja Gordal -oliiveja

    6,-

    TRUFFLE CROSTINI

    Paahdettua talon focacciaa, tryffeliricottaa, viikunaa ja balsamicoa

    8,-

    BRUSCHETTA

    Paahdettua maalaisleipää, tomaattipestoa, halloumia, hot honey ja basilikaa

    11,-

PICK ONE OR TWO OR THE WHOLE MENU

  • BURRATA & BASIL & TOMATO

    Burrata-juustoa, basilikapestoa, sitruunalla maustettua tomaattisalaattia ja pinjansiementä

    14 ,-

    GYOZA & TOFU & SWEET CHILI

    Rapeaa gyozaa, marinoitua tofua, Asian slaw -salaattia, korianteria, mausteista crack-kastiketta ja sweet chiliä

    14,-

    SALMON & WASABI & FENNEL

    Lohisashimia, inkivääri-veriappelsiinikastiketta, fenkolia ja wasabimajoneesia

    16,-

    SCALLOP & LOBSTER & LENTILS

    Paistettua kampasimpukkaa, belugalinssiä, varsislleriä ja hummerivaahtoa

    16,-

    PUMPKIN & POMEGRANATE & FETA

    Paahdettua Ras el Hanout kurpitsaa, hummusta, rapeaa kikhernettä, granaattiomenaa, fetaa ja oliiviöljyä

    16,-

    TARTAR & AJI AMARILLO & JALAPENO

    Häränlihatartar, aji amarillo -kastiketta, pikkelöityä jalapenoa, aiolia, parmesania ja rapeaa perunaa

    17,-

    BEEF BRISKET & TRUFFLE & MADEIRA

    Ylikypsää naudanrintaa, tryffeli-sipulimarmeladia, valkopapupyreetä, kuningasosterivinokasta ja madeirakastiketta

    17,-

SHARE IF YOU DARE

  • MUSSELS & SAFFRON

    Sinisimpukoita sahrami-valkoviinikastikkeessa, grillattua sitruunaa, talon focacciaa, kevätsipulia ja tilliä

    26,-

    PERISCOPE TRUFFLE RISOTTO

    Tryffelirisottoa, valkosipulikermaa, pistaasia ja parmesania

    26,-

    BIRRIA RIBS

    Birriatyyliin maustettuja porsaan ribsejä, limeä, korianteria, chiliä ja scrirachamajoneesia

    32,-

SPECIALS

  •  RAINBOW TROUT & PRAWN & LOBSTER SAUCE

    Paistettua kirjolohta 200g, käsin kuorittuja ravunpyrstöjä, pinaattia, ruohosipulia, hummerikastiketta ja tilliöljyä

    32,-

    SCOPE BURGER VOL. 20

    Briossisämpylä, ndujaa, 2 x smashpihvi, kypsytettyä cheddarjuustoa, mascarponea, rucolaa, pikkelöityä punasipulia ja parmesanmajoneesia

    25,-

STEAKS

  • BLACK ANGUS SIRLOIN 200G

    Grillattua Black Angus -naudan ulkofileetä makurasvalla, paahdettua tomaattia ja valkosipulia

    39,-

    ENTRECÔTE 250G

    Grillattua kotimaista naudan premium entrecotea, paahdettua tomaattia ja valkosipulia

    42,-

    TENDERLOIN 180G

    Grillattua kotimaista naudan sisäfileetä, paahdettua tomaattia ja valkosipulia

    42,-

SAUCES

  • BÉARNAISE

    Klassinen rakuunalla ja kirvelillä maustettu täyteläinen voi-emulsiokastike
    5,-

    PEPPER SAUCE

    Mestari Partasen kermalla aateloitua pippurikastiketta
    5,-

    BORDELAIS SAUCE

    Klassinen ranskalainen punaviini-luuydinkastike

    5,-

    AIOLI

    Valkosipulilla maustettua majoneesia
    4,-

SIDES

  • HOUSE CAESAR

    Sydänsalaattia, parmesaania, majoneesia ja krutonkeja

    6,-

    JERUSALEM ARTICHOKES & RICOTTA & BLACK GARLIC

    Paahdettua maa-artisokkaa, ricottaa, oliiviöljyä ja mustaa aiolia

    8,-

    BELGIAN POTATOES & AIOLI

    Rapeita merisuolalla maustettuja Belgian perunoita ja aiolia

    8,-

    POTATO PUREE & BROWN BUTTER & CHIVES

    Ruskealla voilla maustettua perunapyreetä ja ruohosipulia

    8,-

MENU KIDS

  • FOCACCIA

    Rosmariinifocacciaa ja ruskistettua voita

    ***

    BEEF BRISKET & POTATO PUREE & APPLE

    Ylikypsää naudanrintaa, ruskealla voilla maustettua perunapyreetä, madeirakastiketta ja maa-artisokkaa

    ***

    MUDCAKE & SALT CARAMEL & VANILLA ICE CREAM

    Mudcake, kuumaa suolakaramellia, vaniljajäätelöä ja pistaasia

    24,-

  • Kokonaisuus
    24 ‚¬

    1/2 aikuisten annokset – 50 % lapsille

MENU PERISCOPE

  • TRUFFLE CROSTINI

    Paahdettua talon focacciaa, tryffeliricottaa, viikunaa ja balsamicoa

    BURRATA & BASIL & TOMATO

    Burrata-juustoa, basilikapestoa, sitruunalla maustettua tomaattisalaattia ja pinjansiementä

    ***

    PUMPKIN & POMEGRANATE & FETA

    Paahdettua Ras el Hanout kurpitsaa, hummusta, rapeaa kikhernettä, granaattiomenaa, fetaa ja oliiviöljyä

    SALMON & WASABI & FENNEL

    Lohisashimia, inkivääri-veriappelsiinikastiketta, fenkolia ja wasabimajoneesia

    ***

    BEEF BRISKET & TRUFFLE & MADEIRA

    Ylikypsää naudanrintaa, tryffeli-sipulimarmeladia, valkopapupyreetä, kuningasosterivinokasta ja madeirakastiketta

    POTATO PUREE & BROWN BUTTER & CHIVES

    Ruskealla voilla maustettua perunapyreetä ja ruohosipulia

    ***

    ALMOND & LEMON & MERINGUE

    Sitruuna-mantelikakkua, italialaista marenkia, punaherukkaa ja vaniljajäätelöä

  • Kokonaisuus
    66 ‚-

    Menut tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle. Keittiömme huomioi erityisruokavaliot menussa, kun niistä on ilmoitettu viimeistään 4 arkipäivää ennen pöytävarauksen ajankohtaa.

  • MATCHING WINES MENU PERISCOPE
    44 ‚-

MENU SCOPE

  • TRUFFLE CROSTINI

    Paahdettua talon focacciaa, tryffeliricottaa, viikunaa ja balsamicoa

    BURRATA & BASIL & TOMATO

    Burrata-juustoa, basilikapestoa, sitruunalla maustettua tomaattisalaattia ja pinjansiementä

    ***

    PUMPKIN & POMEGRANATE & FETA

    Paahdettua Ras el Hanout kurpitsaa, hummusta, rapeaa kikhernettä, granaattiomenaa, fetaa ja oliiviöljyä 

    SALMON & WASABI & FENNEL

    Lohisashimia, inkivääri-veriappelsiinikastiketta, fenkolia ja wasabimajoneesia

    ***

    GYOZA & TOFU & SWEET CHILI

    Rapeaa gyozaa, marinoitua tofua, Asian slaw -salaattia, korianteria, mausteista crack-kastiketta ja sweet chiliä

    TARTAR & AJI AMARILLO & JALAPENO

    Häränlihatartar, aji amarillo -kastiketta, pikkelöityä jalapenoa, aiolia, parmesania ja rapeaa perunaa

    ***

    BEEF BRISKET & TRUFFLE & MADEIRA

    Ylikypsää naudanrintaa, tryffeli-sipulimarmeladia, valkopapupyreetä, kuningasosterivinokasta ja madeirakastiketta

    POTATO PUREE & BROWN BUTTER & CHIVES

    Ruskealla voilla maustettua perunapyreetä ja ruohosipulia

    ***

    ALMOND & LEMON & MERINGUE

    Sitruuna-mantelikakkua, italialaista marenkia, punaherukkaa ja vaniljajäätelöä

  • Kokonaisuus
    84 ‚-

    Menut tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle. Keittiömme huomioi erityisruokavaliot menussa, kun niistä on ilmoitettu viimeistään 4 arkipäivää ennen pöytävarauksen ajankohtaa.

  • MATCHING WINES MENU SCOPE
    52 ‚-

DESSERTS

  • PAVLOVA & WHITE CHOCOLATE & CHERRIES

    Pavlovaa, paahdettua valkosuklaavanukasta, kirsikkaa ja suolakaramellikastiketta

    14,-

    BLUEBERRY & MASCARPONE & OAT

    Vaniljamascarponea, marinoitua mustikkaa, mustikkasorbettia, rapeaa kauraa ja sitruuna-timjamikermaa 

    14,-

    MUDCAKE & SALTED CARAMEL & VANILLA ICE CREAM

    Mudcake, kuumaa suolakaramellia, vaniljajäätelöä ja pistaasia

    14,-

    ALMOND & LEMON & MERINGUE

    Sitruuna-mantelikakkua, italialaista marenkia, punaherukkaa ja vaniljajäätelöä

    14,-

RAVINTOLA PERISCOPE
TEL. +358505128411
VUOLTEENKATU 1
33100 TAMPERE

MYYNTIPALVELU:
INFO@RAVINTOLAPERISCOPE.FI
TEL. +358505999188

(Myyntipalvelumme palvelee arkisin 10-15. Muina aikoina voitte olla yhteydessä sähköpostitse info@ravintolaperiscope.fi tai suoraan ravintolan puhelinnumeroon)

Laskutus- ja toimitusosoitteemme

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Oivaraportti

© Copyright - Ravintola Periscope - Production by Ensens
Scroll to top Scroll to top Scroll to top