Ravintola Periscope
  • Link to Instagram
  • Link to Facebook
  • ETUSIVU
  • TILAT
    • RAVINTOLA
    • LOUNGE BAARI
    • KABINETTI
    • KATTOTERASSI
    • SAUNAT & JACUZZIT
  • MENU
    • À LA CARTE
    • LOUNAS
    • TERASSI
  • KOKOUKSET JA JUHLAT
    • KOKOUS- JA JUHLATILAT
    • SYNTYMÄPÄIVÄT
    • PIKKUJOULUT
    • HÄÄT
  • TAPAHTUMAT
  • LAHJAKORTIT
  • YHTEYSTIEDOT
  • VARAUKSET
  • Menu Menu

A LA CARTE

Maailman makuja alusta asti itse valmistettuna alkupaloista maistelumenuihin. Löydä suosikkisi a la carte listaltamme!

Tarjoilemme a la carte menun annoksia arkisin klo 14 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän ajan.

Terassilla tarjoilemme kesäaikana terassimenun annoksia

SNACKS

  • FOCACCIA

    Talon rosmariinifocacciaa ja ruskistettua voita

    5,-

    OLIVES

    Rosmariinilla, valkosipulilla ja savupaprikalla maustettuja Gordal -oliiveja

    6,-

    NDUJA CROSTINI

    Paahdettua juurileipää ja Italialaista mausteista Nduja-maustetahnaa sekä oliiviöljyä

    8,-

    BRUSCHETTA

    Paahdettua maalaisleipää, tomaattipestoa, basilikaa ja mozzarellaa

    11,-

PICK ONE OR TWO OR THE WHOLE MENU

  • BURRATA & GAZPACHO & BALSAMIC

    Burrata -juustoa, paahdetusta paprikasta tehtyä gazpachoa, balsamicoa, basilikaa ja pinjansiementä

    14 ,-

    CAULIFLOWER BANG BANG & SOUR CREAM & CHILI

    Uppopaistettua kukkakaalia, mausteista Bang Bang -kastiketta, Srirachamajoneesia, kermaviiliä, chiliä ja seesaminsiemeniä
    14,-
    SALMON & JALAPENO & FENNEL
    Lohitatakia, lime-jalapeno-ponzukastiketta, fenkolia ja tillimajoneesia
    16,-

    TIGER PRAWNS & MOJO ROJO & CORN
    Jättiravunpyrstöjä, mojo rojo -kastiketta, aiolia ja makeaa maissia
    16,-

    ASPARGUS SOUP & LEMON & CREME FRAICHE

    Vihreää parasakeittoa, uppomuna, sitruunaranskankermaa ja ruohosipulia

    16,-

     

     TARTAR & DIJONNAISE & COMTE

    Häränlihatartat, dijonaisea, keltuaiskreemiä, kaprista, ruohosipulia, rapeaa perunaa ja pikkeleitä

    17,-

    IBÈRICO CHEEK & BACON & GARLIC

    Ylikypsää Ibérico porsaan poskea Burgundyn tapaan, pekonia, karamellisoitua paistisipulia, persiljaa ja valkosipulipyreetä

    17,-

SHARE IF YOU DARE

  • CAESAR

    Periscopen caesarsalaattia, parmesania, leipää ja kananmunaa
    Valitse lisäksi Skågenia tai halloumia

    24,-

    SEA BREAM & ANTIBOISE & LEMON

    Kokonaisena grillattua kultaotsa-ahven, antiboise -kastiketta, valkosipulikermaa sekä grillattua sitruunaa

    32,-

    HOT HONEY HALLOUMI PITA

    Hot honey -kastikkeella maustettua halloumijuustoa, grillattua pitaa, marinoitua punakaalia, tsatsikia, granaattiomenaa ja korianteria

    26,-

SPECIALS

  • TOAST SKÅGEN

    Briossia, katkarapuja, majoneesia, uppomunaa, tilliä, piparjuurta ja märiä

    22,-

    TRUFFLE PASTA

    Linguinepastaa, mustaa tryffeliä, parmesania ja valkosipulikermaa

    26,-

    SCOPE BURGER VOL. 19

    Briossisämpylä, 2 x naudanlihasmashpihvi, kypsytettyä cheddarjuustoa, rapeaa pekonia, maustekurkkua, pikkelöityä punasipulia, salaattia ja dijoinnaise-kastiketta

    25,-

STEAKS

  • ENTRECÔTE 250G

    Kotimaista naudan premiumentrecotea, paahdettua tomaattia ja valkosipulia

    39,-

     

    IBÈRICO SECRETO 200G

    Grillattua Ibérico porsaan secretoa, paahdettua tomaattia ja valkosipulia

    34,-

     

SAUCES

  • BÉARNAISE

    Klassinen rakuunalla ja kirvelillä maustettu täyteläinen voi-emulsiokastike
    5,-

    PEPPER SAUCE

    Mestari Partasen kermalla aateloitua pippurikastiketta
    5,-

    MAITRE D´HOTEL BUTTER

    Sitruunalla ja persiljalla maustettua voita
    4,-

    AIOLI

    Valkosipulilla maustettua majoneesia
    4,-

SIDES

  • SPRING CABBAGE GRANDMA`S STYLE

    Grillattua varhaiskaalisalaattia, kermaviiliä, kaprista sekä tilliä

    6,-

    GOAT CHEESE & TOMATO & BASIL

    Lämmintä vuohenjuustoa, tomaattiapestoa, paahdettua tomaattia, luomuhunajaa, friseesalaattia ja basilikaa

    9,-

    BROCCOLINI & LEMON & CHILI

    Makeassa soijassa paistettuja broccolineja, grillattua sitruunaa ja chiliä

    8,-

    BELGIAN POTATOES & AIOLI

    Rapeita merisuolalla maustettuja Belgian perunoita ja aiolia

    8,-

    NEW POTATOES & DILL & SPRING ONION

    Tillivoilla hunnutettuja uuden sadon perunoita, kevätsipulia ja rapeaa leipää

    8,-

MENU KIDS

  • FOCACCIA

    Rosmariinifocacciaa ja ruskistettua voita

    ***

    IBÈRICO PORK CHEEK & POTATOES

    Ylikypsää Ibèrico porsaan poskea, uusia perunoita ja majoneesia

    ***

    PAVLOVA & WHITE CHOCOLATE & CHERRIES

    Pavlovaa, paahdettua valkosuklaavanukasta, kirsikkaa ja suolakaramellikastiketta

    24,-

  • Kokonaisuus
    24 ‚¬

    1/2 aikuisten annokset – 50 % lapsille

MENU PERISCOPE

  • FOCACCIA

    Talon rosmariinifocacciaa ja ruskistettua voita

    BURRATA & GAZPACHO & BALSAMIC

    Burrata-juustoa, paahdetusta paprikasta tehtyä gazpachoa, balsamicoa, basilikaa ja pinjansiementä

    ***

    TOAST SKAGEN

    Briossia, katkarapuja, majoneesia, tilliä, piparjuurta ja mätiä

    SALMON & JALAPENO & FENNEL
    Lohitatakia, lime-jalapeno-ponzukastiketta, fenkolia ja tillimajoneesia

    ***

    IBERICO CHEEK & BACON & GARLIC

    Ylikypsää Iberico porsaan poskea Burgundyn tapaan, pekonia, karamellisoitua paistisipulia, persiljaa ja valkosipulipyreetä

    NEW POTATOES & DILL & SPRING ONION
    Tillivoilla hunnutettuja uuden sadon perunoita, kevätsipulia ja rapeaa leipää

    ***

    RHUBARB & LIQUORICE & LEMON VERBENA

    Haudutettua raparperia, lakritsia, vaniljajogurttia ja sitruunaverbenasorbettia

  • Kokonaisuus
    66 ‚-

    Menut tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle. Keittiömme huomioi erityisruokavaliot menussa, kun niistä on ilmoitettu viimeistään 4 arkipäivää ennen pöytävarauksen ajankohtaa.

  • MATCHING WINES MENU PERISCOPE
    44 ‚-

MENU SCOPE

  • FOCACCIA

    Talon rosmariinifocacciaa ja ruskistettua voita

    BURRATA & GAZPACHO & BALSAMIC

    Burrata-juustoa, paahdetusta paprikasta tehtyä gazpachoa, balsamicoa, basilikaa ja pinjansiementä

    ***

    TOAST SKAGEN

    Briossia, katkarapuja, majoneesia, tilliä, piparjuurta ja mätiä

     SALMON & JALAPENO & FENNEL

    Lohitatakia, lime-jalapeno-ponzukastiketta, fenkolia ja tillimajoneesia

     

    ***

    TARTAR & DIJONNAISE & COMTE

    Häränlihatartar, dijonaisea, keltuaiskreemiä, kaprista, ruohosipulia, rapeaa perunaa ja pikkeleitä

    TIGER PRAWNS & MOJO ROJO & CORN

    Jättiravunpyrstöjä, mojo rojo -kastiketta, aiolia ja makeaa maissia

    ***

    IBERICO CHEEK & BACON & GARLIC

    Ylikypsää Iberico porsaan poskea Burgundyn tapaan, pekonia, karamellisoitua paistisipulia, persiljaa ja valkosipulipyreetä

    NEW POTATOES & DILL & SPRING ONION

    Tillivoilla hunnutettuja uuden sadon perunoita, kevätsipulia ja rapeaa leipää

    ***

    RHUBARB & LIQUORICE & LEMON VERBENA

    Haudutettua raparperia, lakritsia, vaniljajogurttia ja sitruunaverbenasorbettia

  • Kokonaisuus
    84 ‚-

    Menut tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle. Keittiömme huomioi erityisruokavaliot menussa, kun niistä on ilmoitettu viimeistään 4 arkipäivää ennen pöytävarauksen ajankohtaa.

  • MATCHING WINES MENU SCOPE
    52 ‚-

DESSERTS

  • PAVLOVA & WHITE CHOCOLATE & CHERRIES

    Pavlovaa, paahdettua valkosuklaavanukasta, kirsikkaa ja suolakaramellikastiketta

    14,-

     

    BASQUE CHEESE CAKE & CHERRIES

    Legendaarinen baskilainen juustokakku ja marinoitua kirsikkaa

    14,-

    BLOOD ORANGE & RASPBERRIES & ROSEMARY

    Veriappelsiinisorbettia, vadelmaa, rosmariiniöljyä ja marenkia

    14,-

    RHUBARB & LIQUORICE & LEMON VERBENA

    Haudutettua raparperia, lakritsia, vaniljajogurttia ja sitruunaverbenasorbettia

    14,-

RAVINTOLA PERISCOPE
TEL. +358505128411
VUOLTEENKATU 1
33100 TAMPERE

MYYNTIPALVELU:
INFO@RAVINTOLAPERISCOPE.FI
TEL. +358505999188

(Myyntipalvelumme palvelee arkisin 10-15. Muina aikoina voitte olla yhteydessä sähköpostitse info@ravintolaperiscope.fi tai suoraan ravintolan puhelinnumeroon)

Laskutus- ja toimitusosoitteemme

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Oivaraportti

© Copyright - Ravintola Periscope - Production by Ensens
Scroll to top Scroll to top Scroll to top